VERTA ŽINOTI

mesainiai3

Kokia yra gero mėsainio paslaptis?

Oct 08
Kas atsisakytų gardaus, kvapnaus ir sultingo mėsainio, kuriame atsiskleidžia natūralus mėsos skonis, paryškintas kruopščiai atrinktais priedais? Apie tai, kaip patiems namuose pasigaminti nepamirštamo skonio mėsainius pasakoja mėsos ekspertas bei “Boff Steakhouse”, “Bučeris” ir “Caesar salad bar” šefas Mher Gevorkjan. Geras mėsainis prasideda nuo kokybiškos, tinkamai parinktos mėsos. Kaip išsirinkti tinkamiausią? Tinkamiausia mėsa – žinoma, kad jautiena. Geriausi rezultatai gaunami naudojant grūdais maitinto galvijo mėsą – tuomet mėsa būna truputį saldesnė, kepant ant žarijų – natūraliai
mesaltaruzsienio

Kas geriau – lietuviška mėsa ar atvežta iš užsienio?

Jul 31
Ėriena, auginta Airijoje bei Naujoje Zelandijoje…  Jautiena iš Australijos, Argentinos ar net Japonijos… Skamba viliojančiai ir egzotiškai, tiesa? Tačiau ar iš tolimų kraštų atkeliavusi mėsa yra pranašesnė už tą, kurią augina Lietuvos ūkininkai ir, jeigu taip, kuo? Prieš atsakant į šį klausimą, vertėtų pasigilinti į tai, nuo ko priklauso mėsos skonis. Virtuvės šefas Andrej Subač atkreipia dėmesį į tai, kiek jautienos skoniui įtakos turi tai, kuo galvijas maitinamas – žole ar grūdais. Pasak šefo, žole
© 2018 www.buceris.lt

Pirkinių krepšelis

  • Krepšelyje produktų nėra

Rezervuoti staliuką

Rezervacija išsiųsta
Rezervuoti staliuką